To je ta ekipa

"I DALJE VERUJEM U OVE IGRAČE!" Marin posle Lajpciga stao iza Bahara i tima: Do kraja polusezone - prvi na tabeli!

Autor Nikola Lalović

Marko Marin veruje u ovakav tim Crvene zvezde i ne smatra da nešto drastično treba menjati.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda se porazom od Lajpciga na domaćem terenu 2:1 oprostila od snova o nokaut fazi takmičenja i 28. novembra u Bernu će u meču sa Jang Bojsom odlučivati o tome koja će ekipa kao treća otići u Ligu Evrope. Posle još jednog poraza oglasio se i tehnički.  direktor crveno-belih Marko Marin

On je istakao da je sada akcenat na igrama u Superligi, počev od gostovanja u Pančevu pa nadalje. Ipak, u Bernu crveno-beli žele da osiguraju evropsko proleće. 

Za nas je Liga šampiona završena. Sada nam je fokus, pre svega, na domaćem prvenstvu. Očekujem da na tom polju izgledamo sigurnije i da dominantnije igramo te mečeve. Fokus mora da nam bude na gostovanju u Pančevu, potom i na ostalim mečevima u prvenstvu, jer verujem da do kraja jesenje polusezone možemo da se vratimo na prvo mesto. Isto tako, kao što su bila i predviđanja, čeka nas veliko finale u Bernu. Verujemo da ćemo se podići posle zimske pauze, da će igrači namestiti glave za najbitniji period sezone”, rekao je Marko Marin za "Mocart sport". 

Bilo je mnogo priče oko toga da li je tim dobro sastavljen i da li uprava i dalje veruje Baraku Baharu, ali očigledno je projekat zamišljen na duge staze i za sada se neće ništa menjati. 

"Ja i dalje verujem u ovaj projekat, ovaj tim, ove igrače. Ono što smo hteli ove godine u Ligi šampiona, to smo i videli. Bili smo konkurentni u pojedinim delovima meča sa Lajpcigom... Tu je, realno, napravljen pomak. Ali sada je isto vreme da se napravi pomak, pre svega, kada je reč o izdanjima u domaćoj ligi. Da sve to izgleda bolje... U isto vreme tačno znamo šta nam nedostaje za dodatni iskorak. Radimo na tome", dodao je Marin. 

BONUS VIDEO: