Svuda!

TOTALNI HAOS U LIGI ŠAMPIONA - SVUDA DIVLJAJU HULIGANI: Tuče, policija, baklje i pljačke, horori na ulicama! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Stvari su se otele kontroli pred mečeve Lige šampiona!

Izvor: x/@TCN_Calcio

Haos u Ligi šampiona! Na sve strane nisu mogle policijske snage da se izbore sa navijačima, od Italije do Španije! U meču Napolija i Union Berlina tim iz istočnog dela prestonice Nemačke je uzeo prvi bod u Ligi šampiona, a na ulicama Napulja smo videli haos. 

Navijači nemačkog kluba, inače poznati po svojoj velikoj vernosti i brojnosti došli su u ogromnom broju u Italiju, a tamo su obučeni u sivo na ulicama grada napravili haos! Sukobili su se sa policijom, bacali su na kordone organa reda predmete, a videli smo i ogromnu bakljadu. 

Osim toga nekoliko prodavnica je prijavilo da su navijači Union Berlina opljačkali i potpuno ispraznili rafove. Pogledajte kako je izgledao haos na ulicama Napulja: 

Na drugom meču u istom terminu sastali su se Real Sosijedad i Benfika, a tim sa "Anoete" je upisao istorijsku pobedu, prvu posle 20 godina u Ligi šampiona. Tamo je pre meča takođe bilo ogromnih problema. 

Navijačke grupe ova dva kluba su se sukobila i došlo je do ogromne tuče. Policija je bila zatečena i nepripremljena, a evo kako je to izgledalo na ulicama San Sebastijana: