Auuu!

AMERIKANAC UŠAO U TUNEL "MARAKANE" - OSTAO U ŠOKU: Nije mogao da veruje šta vidi, pomenuo i Sinišu Mihajlovića! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Američki novinar italijanskog porekla stigao je na "Marakanu", a i njega je, kao i mnoge pre njega, oduševio čuveni tunel!

Izvor: Instagram/printscreen/iftvmarco

Crvena zvezda je izgubila od Lajpciga 2:1 na domaćem terenu u Ligi šampiona, a na tom meču je bio i poznati američki novinar Marko Mesina. Ovaj Italijan iz Bruklina radi za "CBS Sports" kao i za sajt o italijanskom fudbalu koji uređuje, a sada je na meču crveno-belih u eliti ostao zadivljen čuvenim tunelom na stadionu. 

Pred meč je dobio priliku da prošeta kroz tunel kroz koji igrači ulaze na teren i priznao je da mu je od celog iskustva u Beogradu to bio najbolji deo.

"Najbolji do je bio kada sam došao na stadion i koračao kroz legendarni tunel. Ta stvar je neverovatna! Nikada tako nešto još nisam video. Dok sam koračao, nisam verovao da je toliko ogroman. Bilo je puno vremena za razmišljanje, kažu da su se i Zvezdini igrači plašili ovog tunela", naveo je on. Pogledajte njegov prolazak kroz tunel: 

Setio se dok je prolazio kroz tunel i jedne legendarne priče o Siniši Mihajloviću. Od malena navijač crveno-belih on je jedva izašao iz tunela na jedan meč! 

"Postoji jedna priča kada se Siniša Mihajlović prvi put zagrevao za utakmicu. Naslonio je ruku na zid i pomisao da treba da izađe na teren činila ga je nervoznim jer 13.000 navijača Zvezde stoji iznad tunela", ispričao je Mesina.

Crvena zvezda na dva kola do kraja grupne faze Lige šampiona nema šansu da prođe dalje pošto ima samo bod iz prva četiri kola, ali će u narednom meču u Bernu 28. novembra verovatno imati ključni meč za borbu za treće mesto.

BONUS VIDEO: