Fudbal

BILI SU NAJVEĆE ZVEZDE LIVERPULA, A NISU SE PODNOSILI! Brazilac PROGOVORIO: "Kamere su ih tad snimile, a ja sam znao..."

Autor Nemanja Stanojčić

Mohamed Salah i Sadio Mane su imali probleme dok su igrali zajedno u Liverpulu.

Izvor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mohamed Salah, Sadio Mane i Roberto Firmino činili su "ubitačni trio" u Liverpulu. Zajedno su osvojili Premijer ligu i Ligu šampiona, a sada je ostao samo jedan. Egipatski fudbaler jedini je produžio ugovor i nosi dres "crvenih", dok su i Senegalac i Brazilac otišli u Saudijsku Arabiju, a sada je otkrivena istina o njihovom odnosu.

Ispričao je o tome sve upravo Firmino i to u svojoj knjizi. Opisao je detalj sa meča protiv Barnlija kada je Mane izgubio živce na saigrača posle izmene. "Postojala je tenzija, uprkos dobrom rezultatu, taj meč je obeležila Maneova besna reakcija. Kamere su sve uhvatile. Nije bio Sadio besan samo zato što je zamenjen, već je neposredno pre toga Mohamed šutirao ka golu, iako je on bio sam na drugoj strani, u kaznenom prostoru", počeo je Firmino.

Tvrdi da nije čuo šta je sve rečeno. "Moj engleski nije toliko dobar, ne mogu da kažem šta je tačno Sadio rekao, ali znam da nije bilo ništa lepo. Njihova svađa neke je iznenadila, bila im je prva, nekima prva i poslednja. Ja sam znao da se nešto tu 'kuva' još od sezone 2018/19. Moj instinkt i dužnost bili su da spustim tenziju, da sipam vodu, a ne benzin. Postojali su problemi između njih i pre, ali je na tom meču ceo svet to mogao da vidi. U Barnliju je poklopac pao."

Mohamed i Sadio nisu "najbolji drugari" prema rečima Bobija. "Nisu oni nikada bili najbolji prijatelji, držali su se sebe. Nikada nisu prestali da pričaju niti tako nešto, bili su vrhunski profesionalci uvek", zaključio je Firmino.

Sadio Mane i Mohamed Salah svađa
Izvor: YouTube/abraham ali

BONUS VIDEO: