ZVANIČNO

OSLOBOĐEN I OTAC FUDBALERA LIVERPULA! Bio otet 12 dana, odmah otišao kod sveštenika (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Konačno lepe vesti stižu iz Kolumbije gde je posle 12 dana pronađen otac Luisa Dijaza, koga su kidnapovali otmičari.

Izvor: X/Fabrizio Romano

Otac kolumbijskog fudbalera Luisa Dijaza je oslobođen, sada je i zvanično potvrđeno! On je kidnapovan pre 12 dana, zajedno sa svojom suprugom, odnosno majkom Luisa Dijaza, a ona je posle nekoliko dana pronađena živa i zdrava. Nakon što se u potragu za ocem uključila i vojska, koja je "češljala" džungle na granici sa Venecuelom, oslobođen je i Mane Dijaz. Na taj način, porodična drama Kolumbijaca je završena srećnim ishodom.

Za sada nema zvaničnih informacija šta se desilo sa otmičarima i ko su uopšte oni, pošto se prethodno spekulisalo da je reč jednoj gerilskoj grupi. Naravno, motiv otmice je finansijske prirode pošto su otmičari verovali da će uspeti da "izvuku" novac od Dijaza, ali je slučaj odmah prijavljen policiji i dali su se u potragu.

U međuvremenu, Luis Dijaz se vratio na treninge Liverpula, čak je i zaigrao tokom proteklog vikenda i postigao je gol za "redse", da bi potom proslavio pokazujući majicu na kojoj je ispisao poruku za oca. Veruje se da će ga Jirgen Klop posle okončanja ove drame pustiti u Kolumbiju da vidi svoje roditelje, s tim da ide i pauza za reprezentacije, pa je moguće da će se do tada strpiti ovaj brzonogi Kolumbijac.

BONUS VIDEO: