Susret!

SAVO MILOŠEVIĆ NA NOVAKOVOM OMILJENOM MESTU! Hoće kao Đoković - treba mu energija za mečeve BiH!

Autor Dušan Ninković

Legendarni fudbaler posetio je mesto Visoko u Bosni i Hercegovini.

Izvor: Instagram/drsemirosmanagic/printscreen

Jedno od omiljenih mesta Novaka Đokovića na planeti, ako ne računamo teniske terene na kojima se oseća kao kod svoje kuće, jeste Visoko u Bosni i Hercegovini. Tamo se najbolji teniser svih vremena, okružen piramidama, napaja dobrom energijom koju kasnije koristi za prevazilaženje teških trenutaka i borbu protiv najvećih sportskih rivala.

Tokom godina se razvilo prijateljstvo sa Semirom Osmanagićem koji je upravnik kompleksa u Visokom, a sada je Novakov prijatelj dočekao drugog srpskog sportistu. Nekadašnji napadač Partizana i naše reprezentacije Savo Milošević, aktuelni selektor Bosne i Hercegovine, posetio je Visoko.

Prilikom te posete Savo Milošević i Semir Osmanagić popričali su o energiji koja postoji samo u Visokom, a nastala je i zajednička fotografija o kojoj će mediji u Bosni i Hercegovini danima pisati. Kako prenosi portal "visoko.ba", Milošević se sastao sa Dinom Kamarićem, kojem je pre 23 godine pisao dok je igrao fudbal u Parmi. Dečaku je tada poslao pismo i fotografiju sa autogramom, što je gest koji Dino pamtiti gotovo četvrt veka. Sa druge strane, mediji nisu bili oduševljeni kada je nekadašnji reprezentativac Srbije preuzeo komandu nad nacionalnim timom, pa će Savo morati da beleži dobre rezultate kako bi stekao "kredit" u medijima.

Podsećamo, Milošević je krajem septembra preuzeo kormilo seniorske selekcije BiH, a postao je treći selektor u godinu dana. Pred njim je sada završetak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje nisu previže važne jer "Zmajevi" nemaju šanse da obezbede plasman, ali će igrati u baražu koji je izboren kroz Ligu nacija.

BONUS VIDEO: