Ljut

TRČAO KA NAVIJAČIMA I VIKAO - SAIGRAČ GA JEDVA ODVUKAO NAZAD: Bek Njukasla POBESNEO, hteo da se obračuna! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Hteo je da se razjasni sa nezadovoljnim navijačima Kjeran Tripije, ali srećom na kraju je sve ostalo na razmenjenim gnevnim rečima.

Izvor: Twitter/screenshot/eurofootcom

Njukasl je u seriji loših rezultata, a nakon poraza od Bornmuta 2:0 u meču u kome je trener Edi Hau jedva sastavio tim navijači su bili nezadovoljni. Pao je klub na sedmo mesto na tabeli i na četiri boda je od pozicija koje vode u Ligu šampiona, a iskusnom desnom beku Kjeranu Tripijeu se ponašanje navijača nije svidelo.

Dobacivali su nešto reprezentativcu Engleske navijači koji su doputovali na gostovanje, a on je prišao vrlo ljut do tribine. Vikao je "A koliko povreda imamo", navijaču koji ga je kritikovao. Vrlo je ljut bio Tripije, toliko da su redar i njegov saigrač Brazilac Žoelinton morali da ga smiruju. 

Odvuklu su ga nekako sa ivice terena, a nakon toga je u intervuu za "Skaj sport" Tripije ipak rekao da razume nezadovoljne navijače. "Navijaču su vrlo emotivni, naravno da je tako. Dugo su putovali i potrošili mnogo novca da dođu da nas gledaju", rekao je on. Pogledajte ovaj incident:

Mnogo problema sa povredama zaista ima Njukasl ove sezone pa su tako trenutno povređeni Anderson, Barns, Botman, Burn, Isak, Mankiljo, Marfi, Target i Vilson, a Tonali i Bruno Gimaraeš su suspendovani - čak 11 igrača!

BONUS VIDEO: