Fudbal

KAKO JE SAŠA ŠUTNE, ONA UĐE, A OFK BEOGRAD POBEDI! Veliki kiks golmana na Karaburmi - od grudi, kroz noge, pa u gol!

Autor Mladen Šolak

OFK Beograd pobedio Slobodu na Karaburmi i nastavio da gazi ka plasmanu u Superligi.

Izvor: MN Press

OFK Beograd pobedio je i Slobodu iz Užica 1:0 i nastavila da dominantno gazi ka plasmanu u Superligi. Ponovo je gol odluke postigao sjajni vezista Saša Marković, koji je u 6. minutu šutirao sa distance, delovalo je čak i da je udario zemlju pre šuta, a lopta je od teren odskakala tako da je iznenadila golmana gostiju Đorđa Vukašinovića, pa ga je udarila u grudi, a onda mu kroz noge ušla u gol.

Saša Marković (32) je već postigao sedam golova u povratničkoj sezoni u srpskom fudbalu i u OFK Beogradu, za koji je igrao pre više od decenije i odakle je 2011. otišao u Partizan, a potom u Kordobu, Apolon, Olimpijakos iz Nikozije... Pogledajte njegov gol protiv Slobode:

U prošlom kolu, Marković je sa "desetkom" OFK Beograda pogodio za pobedu sa pola terena i trenutno je bez dileme najbolji igrač lidera Prve lige Srbije, koji će sledeće sezone posle osam godina zaigrati u Superligi, osim u slučaju apsolutne senzacije. U ovom trenutku, OFK ima čak 14 bodova više od drugoplasiranog Tekstilca posle 15 odigranih kola. Sa druge strane, Sloboda je 12. na tabeli, sa 15 osvojenih bodova u isto toliko kola.

BONUS VIDEO: