Kakva umetnost

GOL GODINE - BEK INTERA POGODIO SA POLA TERENA: Lobovao golmana iz nemoguće pozicije, ceo stadion u šoku! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Federiko Dimarko je postigao sigurno najlepši gol u karijeri!

Izvor: Twitter/Screenshot

Inter je nastavio trku sa Juventusom za prvo mesto u Seriji A i uspela je ekipa Simonea Inzagija da dođe do čela tabele nakon pobede nad Frozinoneom 2:0 na svom terenu. A junak te pobede je bek Federiko Dimarko!  On je postigao jedan od najlepših golova sezone u 43. minutu meča pošto je uspeo da sa pola terena i to potpuno iz ugla pored aut linije savlada čuvara mreže protivničko tima Stefana Turatija.

Henriku Mkitarijanu je upisana asistencija samo zato što je na polovini terena dodao loptu do levog beka koji teško da je baš hteo da zatrese mrežu Frozinonea. Pre će biti da mu je srećno prešla lopta preko noge i da se tako proslavio. 

Kada je pao taj gol morao je u drugom poluvremenu gost da se otvori, pa je na startu u 48. minutu i rešeno pitanje pobednika kada je Hakan Čalhanoglu sa penala postavio konačnih 2:0. Pogledajte fantastičan gol Dimarka: 

 Što se tiče šampionske trke aktuelni šampion Napoli se muči i ima 21 bod, nešto je bolji Milan sa 23 poena, ali izgleda da će se za titulu boriti Juventus i Inter. Za sada su "nerazuri" prvi sa 31 bodom, a sledi iza Juve sa 29. Pogledajte još jednom fantastičan gol Dimarka: