Burno!

MATIJAŠEVIĆ ODGOVORIO VAZURI: ŠTO SE PARTIZAN UVREDIO?! Ekonom pisao saopštenje, njima ne zameramo!

Autor Dušan Ninković

Sportski direktor Čukaričkog reagovao na izjavu generalnog direktora Partizana o meču 14. kola Superlige Srbije.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički (2:1) u 14. kolu Superlige Srbije, golom mladog Mihajla Ilića u šestom minutu sudijske nadoknade, a ni dan kasnije ne smiruju se strasti zbog tog meča. Tim sa Banovog brda isto veče se oglasio saopštenjem o "brutalnoj krađi" u Humskoj, a tokom ponedeljka je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura reagovao na te navode.

Nije se dugo čekalo na još jedno saopštenje o ovoj utakmici! Ovog puta se sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević oglasio i otkrio ko je pisao saopštenje i na šta su želeli da ukažu obraćanjem. Takođe, istakao je da ne vidi zašto se Partizan javlja, ako u prvom saopštenju nisu uputili nikakve poruke ka aktuelnom lideru Superlige.

"Prvo, nije istina da nismo sportski čestitali ljudima iz Partizana. Jesmo i to onima koji su ostali u loži do kraja utakmice, ostali su otišli, ne znam zbog čega. Svima smo pružili ruku, neki su nam čak i rekli da je suđenje bilo onako. Ništa nismo rekli, čestitali smo sportski i otišli. Zašto se Partizan našao uvređen našim saopštenjem? Mi njima ništa nismo zamerili, već sudijama, odnosno naš ekonom Pavika (Nenad Pavlović), koji nam je i sve ispričao šta se dešavalo. Šta je njih uvredilo zaista ne bih znao da kažem", istakao je Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog za "Žurnal" i dodao: "Saopštenje je pisao naš ekonom Pavika, jer je on sa klupe sve bolje video, uz to je igrao fudbal, tako da je znao da opiše svaku spornu situaciju. Mada se sve vidi i na snimku. Ipak, zamolićemo disciplince da ne kažnjavaju Paviku, već klub. Ponavljam, zaista ne znam zbog čega se Partizan našao ovde prozvanim, kad ih spomenuli nismo, jedino, ako nema neka pozadina iza svega."

Sportski direktor tima sa Banovog brda ističe da je postojala nekoliko grešaka sudije na meču odigranom u Humskoj u nedelju uveče. Prvo navodi prekršaj Aleksandra Šćekića, a zatim i faulove nad Cvetkovićem i Nikčevićem u kasnijoj fazi utakmice.

"Kao što je naš ekonom i napisao, start Šćekića nad Adetunđijem bio je za crveni karton, ako gospodin Dejan Santrač kaže da nije bio, ja ću javno da se izvinim. Faul nad Cvetkovićem u 95. minutu direktno je uticao na rezultat. Možda će nama baš taj bod značiti za plej-of. Zbog čega je produžena utakmica? Svi moraju da znaju da mi igramo za klub, da nas ne zanima ni Zvezda, ni Partizan. I ono najvažnije, naš Nikčević nema majku. A, sudija je bio pored njega, kada mu je igrač Partizan opsovao majku, a onda i udario. I, tu nije bilo žutog kartona. Sve se vidi crno na belo, ko je hteo da vidi", objasnio je Matijašević.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: