Fudbal

SUDIJA SA MEČA PARTIZAN ČUKARIČKI DOBIJA LOŠU OCENU? Nikolić na udaru - evo šta mu se sve stavlja na teret!

Autor Nemanja Stanojčić

Danilo Nikolić, sudija sa meča Partizana i Čukaričkog "nije zadovoljio" svojom arbitražom.

Izvor: MN Press

Partizan je pobedio Čukarički (2:1) u dramatičnoj završnici golom štopera Mihaila Ilića u nadoknadi utakmice. Posle tog meča tim sa Banovog Brda izdao je saopštenje u kom tvrdi da je pokraden, stigao je odgovor od crno-belih i Miloša Vazure. Sada su se pojavile nove informacije da je sudija sa tog meča Danilo Nikolić "ostavio utisak ispod očekivanja" navodi "Sport klub".

Prema njihovim informacijama od kontrolora suđenja Dejana Delevića neće dobiti pozitivnu ocenu. "Stavlja mu se nekoliko propusta na teret. U prvom redu slaba kontrola utakmice i aktera tokom većeg dela meča. Imao je neujednačen kriterijum kod dosuđivanja prekršaja, posebno u finišu meča. Sporan je navodno i žuti karton Mateušu Saldanji zbog simuliranja u 65. minutu", piše u tekstu.

Tu je i još nekoliko situacija. "O potencijalnom crvenom kartonu Aleksandru Šćekiću za sada nema jasnog stava, olakšavajuća okolnost za Partizan i sudiju Nikolića je to što je on 'stopalom gađao' kolegu iz Čukaričkog, ali je pokazao 'zlu nameru' i postoje jasni elementi koji navode na crveni karton'. Kontrola Delevića još nije stigla u FSS i u zavisnosti od događaja zavisiće i ocena, ali ostaje stav da je novi internacionalac podbacio i da se očekivalo više."

U tekstu se takođe navodi i da "o eventualnim prijavama klubova, funkcionera i kometnarisanja suđenja za sada nema reči, iako su odredbe Disciplinskog pravilnika FSS i izjave o arbitraži strogo zabranjene. Sve o prijavama i kažnjavanju 'izgrednika' zavisiće od kursa vrha srpske kuće fudbala", zaključuje se.

BONUS VIDEO: