U zadnji čas

PIKSI I ORLOVI U PONOĆ SAZNALI - IGRAJU U DRUGOM GRADU: Haos u Briselu napravio pometnju, evo kad i gde igra Srbija!

Autor Nikola Lalović

Reprezentacija Srbije će igrati meč sa Belgijom, ali ne u Briselu.

Izvor: MN Press

Reprezentacija Srbije je u ponoć dobila vest da se njen meč pomera! Prijateljska utakmica sa Belgijom će biti odigrana, ali ne u Briselu kao što je planirano nego u Levenu na stadionu "Das Dref"

Neplanirano je pred ovaj prijateljski meč iskrslo mnogo probelam, a sve zbog vremena i kiše koja već danima pada u Briselu. Kako govore informacije sa lica mesta kiša ne samo da je napravila haos u gradu nego je i na stadionu na kome je trebalo da igrjauu Belgija i Srbija jednostavno nemoguće nastupati jer je podloga pretvorena u kaljugu. Meč će biti odigran bez prisustva publike jer u ovako kratkom roku nije bilo moguće organizovati da i navijači budu prisutni na utakmici. 

Ekspedicija Srbije je zbog kiše i loših vremenskih uslova kasnila sa dolaskom, pa tako naši "orlovi" nisu stigli da odrade ni trening, a konferencija za medije je improvizovana i uz dozvolu UEFA odrađena u hotelu našeg tima. 

Posle ovog meča našem timu sledi povratak u Srbiju pošto se u Leskovcu 19. novembra igra ključni meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske u kome naša selekcija traži overu plasmana na prvenstvo. 

BONUS VIDEO: