Trešti!

ZBOG NJEGA U AUSTRIJI TREŠTI SINAN SAKIĆ: Klub pokazao kako uživa u čuvenom narodnjaku! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Talentovani desni bek jedan je od igrača na koje Savo Milošević može da računa.

Izvor: Instagram/jusko_22/printscreen

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Šturma iz Graca i kandidat za tim Sava Miloševića Jusuf Gazibegović (23) u centru je pažnje medija iz regiona, ali ne zbog svojih fudbalskih kvaliteta. Pažnju novinara privukao je snimak koji je našao na zvaničnom Tiktok kanalu austrijskog tima, a na kojem se vidi kako talentovani desni bek uživa u muzici Sinana Sakića!

U pozadini ide "Ej, otkad sam se rodio" što je jedan od Sinanovih najvećih hitova, a čini se da i ljudi koji vode društvene mreže Šturma znaju za slavnog pevača narodne muzike. "Ono kad te pogodi pesma Sinana Sakića" piše ispod objave na kojoj se vidi kako Gazibegović na kopački pokušava da "odsvira" prepoznatljive tonove.

Inače, Jusuf Gazibegović je rođen u Salcburgu gde je i počeo fudbalsku karijeru. Nakon igranja za manje klubove u gradu postao je fudbaler Red Bul Salcburga, u kojem je trebalo da ostavi dublji trag. Usledila je pozajmica u Lifering i Jusuf se nije baš sjajno snašao na prelazu u seniorski fudbal, pa je napustio rodni grad i preselio se u Grac gde je postao igrač Šturma.

Još kao dečak izabrao je da nosi dres Bosne i Hercegovine. Za tri mlađe reprezentativne selekcije upisao je 31 nastup, a 12 puta je bio seniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine tokom prethodne dve godine. Sa ekipom Šturma osvojio je Kup Austrije u prethodnoj sezoni. Pogledajte kako uživa uz Sinana.

BONUS VIDEO: