TO JE TO

"ORLOVI", SADA JE SVE NA VAMA! Piksiju stigle loše vesti iz Podgorice - sve staje u 90 minuta s Bugarima!

Autor Milutin Vujičić

Fudbalska reprezentacija Srbije mora da pobedi ili da remizira sa Bugarskom da bi otišla na Evropsko prvenstvo posle 24 godine.

Izvor: MN Press

Litvanija nam nije pomogla u Podgorici i Srbija sada zna - pobeda ili remi "orlova" protiv Bugarske u nedelju u Leskovcu (15.00) vode nas na Evropsko prvenstvo! Više nema nikakve dileme i naprednih kalkulacija, zavisimo samo od sebe pošto je Crna Gora večeras bila bolja od Litvanije 2:0 (1:0).

Kuč je već u trećem minutu doveo "sokolove" u vođstvo na astistenciju Stevana Jovetića, a kapiten reprezentacije duplirao je vođstvo u 48. i postavio konačan rezultat utakmice koju su sigurno sa velikom pozornošću pratili i u Fudbalskom savezu Srbije. Čak i bod Litvanije u ovom susretu mogao je da odvede Srbiju na EURO2024 i bez izlaska na teren protiv Bugarske, međutim sve ćemo morati sami da zaslužimo na terenu.

Dobra vest za selektora Dragana Stojkovića Piksija i njegove fudbalere da će Srbija imati priliku da bude i prva u grupi "G" pošto je danas prethodno meč Bugarske i Mađarske završen bez pobednika. Sada ćemo u subotu navijati za Crnu Goru u Budimpešti, pošto bi njihov trijumf - i trijumf Srbije nad Litvanijom - doneli prvo mesto "orlovima". Ali, ni drugo nije loše...

Podsetimo, Srbija će imati podršku navijača u Leskovcu pošto je žalba FSS kod UEFA delimično usvojena i tako će zapadna tribina stadiona "Dubočica" biti sa publikom.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: