KATASTROFA

NOVI ŠAMAR FUDBALU U BiH! Debakl Sava Miloševića u Luksemburgu - ČETIRI gola u mreži "zmajeva"!

Autor Milutin Vujičić

Bosna i Hercegovina pretrpela težak poraz na gostovanju Luksemburgu.

Izvor: Profimedia/Pixsell/Armin Durgut

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine doživela je debakl na gostovanju u Luksemburgu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. Luksemburg je pobedio 4:1 (2:0) za još jedan ozbiljan "šamar" fudbalu u BiH, pošto su "zmajevi" sada pali na pretposlednje mesto grupe "J". Portugal je upisao svih devet pobeda i 27 bodova, na Evropsko prvenstvo ide i Slovačka sa 19 bodova, dok je Luksemburg skupio čak 14. To je četiri više od Islanda i pet više od BiH. Samo je Lihtenštajn gori, nisu osvojili ni bod za devet kola...

Domaćin je već na poluvremenu vodio 2:0 golovima Olesena u 6. i Rodrigeza u 30. minutu, da bi ih do 3:0 "pogurao" Mujakić, fudbaler Bosne i Hercegovine. "Zmajevi" su se golom Gojkovića u 93. minutu tek uključili u meč, da bi Rodrigez samo 60 sekundi kasnije postavio konačan rezultat.

Podsetimo, Savo Milošević je od skoro selektor Bosne i Hercegovine, i treći je koji vodi ovu ekipu u kvalifikacijama, a nakon pobede nad Lihtenštajnom - usledili su debakli od Portugala (5:0) i Luksemburga (4:1).

BONUS VIDEO: