POGLEDAJTE

CELA ŠPANIJA PRIČA O OVOM PARU! Fudbaler ostavio ženu zbog manekenke Džesike (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Mark Bartra i Džesika Gojkočea zvanično u vezi.

Izvor: RocíO Ruz / Zuma Press / Profimedia

Koja je najlepša žena fudbalera? Teško pitanje na koje je dati odgovor, međutim prethodne noći je jedna "autsajderka" o kojoj se do sada nije pričalo došla u prvi plan. U pitanju je manekenka Džesika Gojkočea koja je partnerka španskog fudbalera Marka Bartre koja je pobrala veliki broj komentara na "Latinskim Gremijima".

Videli smo Šakiru, Nati Peluso, Antonija Banderasa i mnoge druge slavne ličnosti, međutim Džesika Gojkočea je danas na svim naslovnim stranama zbog smele odeće koju je spremila za "crveni tepih". Pogledajte šta je obukla:

Fudbaler Betisa Mark Bartra je inače na crveni tepih sa novom partnerkom došao na štakama, pošto je povređen. Naravno, odložio ih je zbog slikanja, ali i da nije teško da bi ih neko primetio pored atraktivne Džesike. Inače, Bartra se prošle godine razveo od supruge Melise sa kojom ima troj dece.

Od tada su ga spajali sa mnogim lepoticama iz Španije, da bi sada bilo konačno potvrđeno da je "do ušiju" zaljubljen u Gojkočeu, manekenku koja na Instagramu ima oko dva miliona pratilaca.

BONUS VIDEO: