ŠTA ĆE BITI?

AKO ZATRAŽITE, ODLAZIM UJUTRU! "Drvlje i kamenje" po Miloševiću, da li će dobiti OTKAZ u BiH?

Autor Milutin Vujičić

Na kraju ne bi bio šok da Bosna i Hercegovina dobije četvrtog selektora u 2023. godini.

Izvor: MN Press

Bosna i Hercegovina je ostavila jako loš utisak u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj, a zbog toga je prvi na udaru selektor Savo Milošević. Strpski strateg je inače čak treći selektor koji je vodio "zmajeve" u ovoj godini pošto su pre njega na klupi sedeli Faruk Hadžibegić i Meho Kodro, dok se čini da su i Miloševiću sada dani odbrojani zbog velikog nezadovoljstva navijača.

Iako je pobedom startovao na klupi BiH, usledili su teški poraz. Prvo od Portugala (0:5), a onda još veći "šamar" od Luksemburga (1:4) koji je Milošević nazvao "realnošću tamošnjeg fudbala". Evidentno, navijači se ne slažu sa tim, a ako su ove strana na suprotnim stranama, trener nema ništa protiv ni da ode.

"Ako javnost zatraži da idem, to nije nikakav problem. Odlazim ujutru", rekao je bez ikakvog uvijanja Milošević pred meč sa Slovačkom u Zenici, poslednji u kvalifikacijama za "zmajeve".

"Nikom porazi nisu ugodni, a meni najmanje. Meni sve ovo ne treba, ali niko nije rekao da će put biti lagan. Protiv Luksemburga smo igrali bez petorice ili šestorice igrača i razumem da se navijači ljute. Sastav procurio? Meni to ništa ne znači, nemam ni vremena ni energije da se tim bavim. Ne mislim da to pomaže ili odmaže, te su stvari u drugom planu. Onaj ko misli da imamo bolje igrače živi u zabludi. Pretresli smo sve, imao sam tri popisa, ali to je to što imamo. Ne govorim napamet!", rekao je ljuti Milošević.

Podsetimo, Bosna i Hercegovina će imati priliku da se plasira na Evropsko prvenstvo kroz Ligu nacija, ali se postavlja pitanje da li će baš Milošević tada voditi ekipu.

BONUS VIDEO: