Neočekivano!

OFK BEOGRAD IZGUBIO U PRVOJ LIGI SRBIJE! Prekinut niz "Romantičara" - ovaj poraz niko nije očekivao!

Autor Dušan Ninković

"Romantičari" sa Karaburme izgubili u Prvoj ligi Srbije, Metalac bolji od OFK Beograda!

Izvor: MN Press

OFK Beograd je senzacionalno počeo povratničku sezonu u Prvu ligu Srbije, ali je neće završiti bez poraza, iako je prvi deo prvenstva završio sa gotovo perfektnim učinkom. Fudbaleri tima sa Karaburme izgubili su u Gornjem Milanovcu od Metalca (2:0) i tako pokvarili impresivan učinak koji je trajao čak 15 kola!

Iako se činilo da će aktuelni lider Prve lige Srbije i gotovo siguran povratnik u elitni rang srpskog fudbala lako izaći na kraj sa jednim od najslabijih timova u ligi, to se nije desilo. Metalac je već u ranoj fazi susreta postigao gol koji mu je doneo prednost, a drugim pogotkom na meču samo su potvrdili trijumf koji bi mogao da ima presudan značaj za dalji tog prvenstva i beg iz opasne zone za ekipu iz Gornjeg Milanovca.

Sa druge strane, OFK Beograd je dopustio najbližim pratiocima da mu se približe, ali će njihova prednost i dalje biti dvocifrena. Pobeda ekipe Tekstilca iz Odžaka približila je predstavnika Vojvodine na 11 bodova zaostatka, a šansu da budu na istoj udaljenosti imaće i Smederevo koje u 16. kolu igra protiv Mladosti GAT - u nekom drugom terminu, jer u Novom Sadu sada nije bilo uslova za fudbal.

Podsećamo, u Prvoj ligi Srbije će i ove sezone posle 30 odigranih kola tabela biti podeljena na dva dela, a zatim će dva najbolja tima u plej-ofu izboriti mesto u Superligi. Za jedno mesto je najozbiljniji kandidat OFK Beograd, a za drugoo će konkurisati veliki broj timova. Trenutno je razlika između drugoplasiranog i devetoplasiranog tima samo sedam bodova!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: