Prelepo!

ODAVDE SRBIJA IDE NA EVROPSKO PRVENSTVO! Pogledajte kako izgleda stadion u Leskovcu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Jedno od najlepših fudbalskih zdanja u Srbiji je stadion Dubočica, na kojem će igrati Srbija i Bugarska.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Fudbalska reprezentacija Srbije protiv Bugarske igra poslednji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koej se 2024. godine igra u Nemačkoj. Meč koji počinje u 15:00 biće odigran na stadionu Dubočica u Leskovcu - jednom od tri nova fudbalska zdanja koje je Srbija izgradila u kratkom periodu.

Pored Loznice i Zaječara, Leskovac je dobio objekat koji može da bude ponos čitavog grada, a sada će biti i dom "orlova" u jednoj od najvažnijih utakmica tokom kvalifiakcionog ciklusa. Pobeda ili remi ekipe Dragana Stojkovića Piksija odvešće nacionalni tim na Evropsko prvenstvo posle čak 24 godine pauze - a ovde će se voditi borba. Pogledajte kako izgleda stadion na kojem će Srbija ugostiti Bugarsku:

Podsećamo, na ovom stadionu već igra fudbalski klub dubočica iz Leskovca, član Prve lige Srbije. Stadion je otvoren utakmicom protiv Novog Sada, a Leskovčani su u odličnom nizu rezultata od kako imaju novi dom. Trenutno zauzimaju šesto mesto na tabeli PLS, ali imaju i dve utakmice manje od ostalih ekipa iz vrha, pa bi sa pobedama mogli čak i do druge pozicije na tabeli. Takođe, na ovom stadionu svoje mečeve u grupnoj fazi Konferencijske lige igra beogradski Čukarički.

BONUS VIDEO: