Fudbal

BRUKANJE SRBIJE UŽIVO! Šta se ovo događa? Jedan, pa drugi gol Bugara UTIŠALI LESKOVAC!

Autor Mladen Šolak

Neverovatan tok meča Srbija - Bugarska!

Izvor: MN Press

Otpisana Bugarska napravila je haos reprezentaciji Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Ekipa Dragana Stojkovića Piksija došla je u Leskovac da bar bodom "overi" plasman na EURO, ali dok se bližio kraj meča na stadionu "Dubočica", Bugarska je vodila 2:1 i još jednom ogolila da Piksijev tim ni ne liči na sastav koji je dominantno otišao na Mundijal u Kataru.

Mučeći se, kako je uglavnom i odigrala ove kvalifikacije, Srbija je primala golove od otpisanih Bugara pred punim tribinama lepog stadiona i pred pogledima predsednika UEFA Aleksandra Čeferina. Pri vođstvu našeg tima 1:0, Bugarska je najpre izjednačila u 59. minutu golom Georgija Ruseva, a onda je i šokantno povela udarcem Kirila Despodova, saigrača Andrije Živkovića iz grčkog PAOK-a. Pogledajte gol Bugarske za izjednačenje:

Srbija Bugarska
Izvor: YouTube/TV Arena sport

A iz ove kontre su Bugari poveli u Leskovcu:

Srbija Bugarska
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Tako je u samo 10 minuta utakmica u Leskovcu od fešte postala velika muka za našu reprezentaciju, koja će se po svemu sudeći na mala vrata provući na Evropsko prvenstvo, jer je Crna Gora u Mađarskoj ispustila vođstvo i u trenutku pisanja ovog teksta gubi 1:2, a potrebna joj je pobeda.