Bravo!

POZNATI FUDBALER EKSIRAO RAKIJU PRED PUNIM STADIONOM! Pomogao Srbiji, pa rešio da zalije! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Njegovi golovi obradovali Srbiju, a njegovo ispijanje alkohola fudbalske navijače širom Evrope!

Izvor: Twitter/asshhlfc/printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo nakon što je u Leskovcu odigrala nerešeno sa Bugarskom (2:2), a pomoć srpskom timu stigla je i iz Budimpešte gde su Mađari očekivano pobedili Crnu Goru (3:1). Taj rezultat bi nam odgovarao da u finišu susreta Srđan Babić nije doneo bod "orlovima", a heroj mađarske pobede bio je vezni fudbaler Liverpula Dominik Soboslaj. Nakon što je povukao reprezentaciju ka Evropskom prvenstvu, fantastični fudbaler rešio je da se opusti uz rakiju!

Tačnije "palinku", mađarsku verziju rakije koja je zaštićena kao piće koje se pravi samo u određenom geografskom području, od različitih vrsta voća. Ovo mađarsko nacionalno piće poslužilo je Soboslaju da oduševi navijače svoje reprezentacije, ali i brojne fudbalske fanatike širom sveta koji su bili impresionirani kakav gutljaj ima jedan od najboljih fudbalera Liverpula u ovoj sezoni - Dominik je nategao i eksirao "čokanjče" u kojem je bio alkohol.

Njegovom potezu obradovali su se i navijači Srbije, pošto i kod nas postoji kultura proslavljanja uz kratka alkoholna pića - a Dominik Soboslaj je delimično zaslužan i za to što nismo strepeli da li ćemo otići na Evropsko prvenstvo. Njegovi golovi za preokret Mađarske protiv Crne Gore značili su da reprezentacija Srbije ne mora da pobedi Bugarsku, pa možemo reći da je talentovani vezni igrač zaslužio i jednu palinku na naš račun!

Videćemo se sa Dominikom Soboslajem i reprezentacijom Mađarske na narednom Evropskom prvenstvu, koje se tokom leta 2024. godine igra u Nemačkoj. Možda bude prilike i da se popije jedna tura na naš račun. Živeli, Dominik!

BONUS VIDEO: