HIT!

HITNO PRODAJEM GOLFA, CENA 41.000 EVRA! Šok-oglas bivšeg igrača Zvezde, i to dok ga traži Junajted!

Autor Milutin Vujičić

Nasmejao je i navijače odlukom da na Instagramu oglasi da prodaje automobil.

Izvor: Profimedia/Independent Photo Agency

Crnogorski fudbaler Nikola Krstović nasmejao je italijansku javnost objavom na Instagramu. Dok ga traži Mančester junajted, Krstović (23) je oglasio da prodaje automobil i to pod oznakom "hitno". U pitanju je Folsvagen Golf 8 GTD iz 2022. godine, koji je prešao samo 18.000 kilometara, a za koga Krstović traži 41.000 evra.

Ništa neobično, da se radi o fudbaleru koji nije naročito poznat, ali je Krstović pomalo zaboravio da je njegova popularnost buknula preko noći kada je počeo da "rešeta" u Italiji. Samim tim, skočio je broj njegovih pratilaca na Instagramu, prati se svaka reč koju napiše, tako da nije baš uobičajeno da fudbaleri koriste društvene mreže da bi oglasili da prodaju automobil, posebno ne uz poruku "hitno".


Crnogorac je ove sezone postigao već četiri gola za Leče, nakon što je stigao ovog leta iz Dunajske strede za oko 4 miliona evra, a njegova vrednost se umnogostručila od tada. Navodno ga prate i veći italijanski klubovi, čak se spominjao i Mančester junajted, pa ako nastavi da igra kao do sada - neće morati da prodaje automobile na Instagramu.

Podsetimo, karijeru je počeo u Zeti, a potom je od 2019. do 2021. godine bio član Crvene zvezde u kojoj se nije mnogo naigrao i upisao je 27 nastupa i tri gola.

BONUS VIDEO: