Nečuveno!

ČESTITAO SRBIJI, PA MORAO DA SE IZVINJAVA! Mladi fudbaler na UDARU zbog poruke "orlovima" i prijatelju!

Autor Dušan Ninković

Talentovani defanzivac imao najbolju nameru, ali ga navijači napali na društvenim mrežama zbog podrške Srbiji.

Izvor: Stefan Bösl / imago sportfotodienst / Profimedia

Plasman Srbije na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine odjeknuo je i u regionu - reakcije stižu sa raznih strana, a u problemu se neočekivano našao defanzivac Mladen Cvetinović (20). Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine morao je da se pravda na društvenim mrežama zbog čestitke upućene Srbiji i jednom svom prijatelju.

Mladi fudbaler ubrzo je objavio novu poruku, u kojoj se izvinjava svima koje je povredila njegova čestitka upućena Srbiji i lazaru Samardžiću. Po njegovim rečima, nije bila namera da se neko iznervira zbog objava štopera koji već godinama nastupa za nacionalni tim BiH.

"Ćao, narode, kako ste malopre primetili, postavio sam na Instagram da se Srbija plasirala na Euro. Nisam tim storijem ništa loše mislio, to mi nije bila namera. Budući da imam familiju u Srbiji, kao i po celoj bivšoj Jugoslaviji, i budući da je Lazar Samardžić, s kojim sam odrastao u Berlinu i koji igra za Srbiju, moj dobar prijatelj, hteo sam da mu čestitam", napisao je Cvjetinović i dodao: "Kako sam primetio po društvenim mrežama, moja čestitka je iritirala ljude. Zato želim da objavim da dajem 100 odsto sebe za našu zemlju BiH i reprezentaciju i da je volim. Nisam hteo nikoga da iznerviram. Želim vam lepo veče. Vaš Mladen."

Reprezentativac Bosne i Hercegovine do 21 godine rođen je u Berlinu i prošao je Hertinu fudbalsku školu, pre nego što je upisao 44 nastupa za ekipu Viktorije iz Berlina. Od pre nekoliko meseci je član Ingolštada, a redovno je na spisku selektora u BiH. Do sada je odigrao ukupno 17 mečeva - deset za tim do 19 i sedam za tim do 21 godine.

BONUS VIDEO: