HIT!

SRBIN IZLUDEO HRVATE, A ONDA OVO REKAO O MODRIĆU! Zbog toga ga je Luka tražio u svlačionici na Maksimiru!

Autor Milutin Vujičić

Ognjen Čančarević oduševio Hrvate izjavom, a posebno Luku Modrića.

Izvor: Profimedia/Wayne Tuckwell

Hrvatska se u "pet do 12" direktno plasirala na Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj pošto je na "Maksimiru" bila bolja od Jermenije. Na kraju, tek 1:0 golom Budimira iz 43. minuta, uz maestralnu partiju srpskog golmana Ognjena Čančarevića na golu Jermenije. Užičanin (34) odnedavno brani za Jermeniju, imao je čak deset uspešnih intervencija na meču i pošteno je "nervirao" Hrvate koji su u čudu gledali šta sve uspeva da "skine".

Ipak, odmah posle susreta Ognjen Čančarević je čestitao igračima Hrvatske na plasmanu na Evropsko prvenstvo, a posebno ih je oduševio izjavom o kapitenu "vatrenih" Luki Modriću koga mnogo ceni kao fudbalera. "On je najbolji fudbaler u istoriji sa naših prostora. Nemam reči. Čast je i privilegija igrati protiv njega", naveo je srpski golman.

Interesantno, odmah posle toga je Luka Modrić otišao u svlačionicu Jermenije kako bi čestitao ovim igračima na dobroj partiji, a zatim je pokazao Ognjenu Čančareviću da ima i poklon dres za njega. Verovatno je as Real Madrida pročitao Ognjenov raniji intervju u kome je rekao sledeće o kapitenu Hrvatske: "Sinu sam rekao da ću igrati protiv najboljeg na svetu. Pitao me Mbape ili Holand, a ja sam rekao: ne, to je Luka Modrić".

Čančarević je posle meča istakao i da reprezentacija Hrvatske zaslužuje lepši stadion od "Maksimira", posebno ako se uzmu u obzir rezultati koje prave. I misle da se neće zaustaviti na tome, čak je kazao da mogu da osvoje EURO2024. "Naravno da može. Možda je bila trenutna rezultska kriza, ali to sve bude i prođe. Ovo je jedna iskusna ekipa koja zna igrati velika takmičenja i želim im sve najbolje", poručio je srpski golman koji još od 2018. godine brani za jermenski Alakšert i po tom osnovu je dobio pravo da nastupa za ovu reprezentaciju.

Prethodno je branio za Slobodu iz Užica, Radnički Kragujevac, OFK Beograd, Mladost Lučane i Radnik. Podsetimo, Srbija i Hrvatska mogu da igraju na Evropskom prvenstvu pošto su u različitim šeširima.

BONUS VIDEO: