POŠTENO?

OBJAVLJENE KVOTE ZA OSVAJAČA EURO2024! Ko veruje u Piksijeve "orlove", može da se obogati! A ko ne veruje...

Autor Milutin Vujičić

Evo šta kladionice kažu o osvajaču Evropskog prvenstva u Nemačkoj, sedam meseci do početka turnira.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Znamo 21 učesnika Evropskog prvenstva i čekamo još tri pobednika baraža, međutim već sada je jasno ko su najveći favoriti za podizanje pehara. Kladionice su već objavile kvote i prema njihovoj proceni - na sedam meseci do početka turnira - Francuska i Engleska su najbliže zlatnoj medalji, pa se sada daje kvota pet na njihov trijumf!

A, gde je Srbija? Nakon kvalifikacija u kojima se nismo proslavili, smešteni smo u najslabiji šešir i već smo videli da nas Englezi i te kako priželjkuju kao najslabijeg mogućeg rivala, a kladionice nas vide kao 13. favorita! Preciznije, daju kvotu 75 za pobedu Srbije na Evropskom prvenstvu, pa ako neko zaista veruje da Piksijevi momci mogu do zlatne medalje, ima priliku da se obogati na sjajan koeficijent.

Nemačka kao domaćin nosi kvotu sedam, Špancima se malo manje veruje sa kvotom osam, a slede potom Portugal (10), Italija, Holandija, Belgija (15), Hrvatska i Danska (25), Austrija i Švajcarska (50), a zatim sledi već pomenuta Srbija za koju se daje ista kvota kao i na Tursku (75).

Manje šanse daju samo Češkoj, Škotskoj, Rumuniji, Sloveniji, Slovačkoj i Albaniji, za koju je inače i najveća moguća kvota (400), tako da nisu baš jasne pretnje njihovog navijača Ismaila Morine uoči žreba koji je 2. decembra u Hamburgu.

BONUS VIDEO: