IN MEMORIAM

BIVŠI FUDBALER PREMINUO U 35. GODINI! Batalio fudbal zbog filmova za odrasle, žestoko zažalio, pa pronađen mrtav!

Autor Milutin Vujičić

Nekada veliki talenat engleskog fudbala pronađen je mrtav, a okolnosti su još nejasne.

Izvor: Instagram/oliverspedding/Screenshot

Bivši engleski fudbaler Oliver Speding preminuo je u 35. godini, saopštili su mediji na Ostrvu. Speding je bio veoma talentovan igrač i u Kristal palasu su imali velika očekivanja od njega, međutim nije uspeo da napravi dobru karijeru i rano je odustao od ozbiljnog fudbala okrenuvši se industriji filmova za odrasle.

Oliver je inače bio član mlađih kategorija Kristal Palasa i nije uspeo da debituje jer je završio "iza rešetaka", a kada je pušten iz zatvora igrao je amaterski fudbal za Krojdon, klub koji je potvrdio i da je preminuo. U poslednjih godinu dana oprobao se u po**o industriji izažalio, a nisu poznate okolnosti zbog kojih je izgubio život. Krojdon je održao minut ćutanja za svog bivšeg fudbalera na poslednjoj utakmici.

"Bilo mi je strašno kada sam bio prvi put na setu za filmove za odrasle. Ljudi su mi govorili, pa i inače spavaš sa devojkama, sad će te samo platiti. Ali, ovo je bilo skroz drugačije...", rekao je Oliver i dodao da je zažalio zbog toga pošto ne samo da nije uživao, nego je i zarada bila smešna.

BONUS VIDEO: