Užas!

BIVŠI FUDBALER ZLOSTAVLJAO ĆERKU (6)! Doneta presuda nakon strašnog dela!

Autor Dušan Ninković

Strašan zločin fudbalera koji je svojevremeno igrao za velike evropske klubove.

Izvor: FRANCOIS NASCIMBENI / AFP / Profimedia

Strašne vesti stižu iz Španije, a prenose ih holandski mediji! Nekadašnji fudbalerTarik Ulida (49), svojevremeno vezni igrač Ajaksa i Sevilje, osuđen je na dve i po godine zatvorske kazne zbog seksualnog uznemiravanja svoje ćerke, koja je u trenutku napada imala samo šest godina!

Kako prenose mediji, zločin se dogodio 2011. godine u Španiji, gde je porodica Tarika Ulide živela nakon njegove igračke karijere. Navodno, Tarik je dodirivao ćerku po intimnim delovima tela, a zbog neprikladnog ponašanja dobio je zatvorsku kaznu od dve i po godine i zabranu prilaska na manje od 500 metara, zabranu odlazaka na mesta koja ona posećuje i bilo kakav vid komunikacije! Odluku o kazni doneo je sud u Marbelji, a holandski mediji prenose da bi zatvorska kazna mogla da bude preinačena u deportovanje iz Španije i desetogodišnju zabranu ulaska u zemlju.

Bilo kako bilo, presuda je konačna i nekadašnji fudbaler nema pravo žalbe na nju. Ostaje da se vidi kako će tačno biti izvršene naredne španskog sudstva, čim Tarik Ulida bude priveden pravdi. Pojedini izvori tvrde da je on trenutno u begstvu, dok drugi ističu kako je priznao zločin da bi dobio manju kaznu na sudu.

Tarik Ulida je rođen u Amsterdamu, ali je poreklom Marokanac. Oboje njegovih roditelja su iz Maroka, ali je on sam imao jako malih kontakata sa zemljom iz kojeg su mu se roditelji doselili u Evropu. Fudbaslku karijeru gradio je u Holandiji, Španiji, Japanu, Francuskoj, pa ponovo Japanu i Holandiji pre nego što je 2004. godine okačio kopačke o klin. Najpoznatiji je iz vremena kada je nastupao za Ajaks i Sevilju.

BONUS VIDEO: