Fudbal

FUDBALER PIJAN IZAZVAO NESREĆU!? STIGLE PRVE INFORMACIJE! Policija Baloteliju donela alkometar - ovako je reagovao!

Autor Mladen Šolak

Odmah mu je oduzeta vozačka dozvola!

Izvor: XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia

Italijanski fudbaler Mario Baloteli (33) doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u četvrtak uveče, u blizini rodne Breše, gde je smrskao svoj skupoceni automobil Audi Q8. Prema prvim informacijama, on je uz pomoć dežurnih lekarskih službi napustio vozilo, a potom je policija pokušala da mu izmeri nivo alkohola u krvi, ali je on to odbio!

Uzrok nesreće bi tek trebalo da bude utvrđen. Centarfor turskog tima je napustio vozilo teturajući se, nakon što su u kolima eksplodirali svi vazdušni jastuci. Prema izveštaju novinara lista "Đornale di Breša", Baloteliju je odmah pomoglo medicinsko osoblje, a policija je pokušala da ga podvrgne alko-testu i donela je alkometar, ali je fudbaler odbio da bude podvrgnut tom testiranju. Tada mu je oduzeta dozvola. Pogledajte slike nesreće:

Baloteli je u mladosti bio sklon incidentima, doživeo je teže udese i dok je igrao za Mančester siti, a u poznim igračkim godinama delovalo je da je sazreo dovoljno da svoj nesumnjivi talenat iskoristi da produži karijeru igrajući na nižem nivou od onoga na kojem je trebalo. On je trenutno na odsustvu izvog kluba Adane, za koju ne igra zbog povrede, od koje se oporavlja u Italiji.

Izvor: FABIO MUZZI / AFP / Profimedia

Mario Baloteli upoznao je svet sa svojim talentom 2007, igrajući kao 17-godišnjak za moćni Inter, posle čega je bio član Mančester sitija, Milana, Liverpula, a potom je postepeno počeo da silazi sa najveće pozornice, pa je igrao najpre tri godine za Nicu, pre nego što je počeo da svake sezone menja timove - Marsej, Brešu, Moncu, Adanu, Sion, opet Adanu... U međuvremenu je imao i kratki povratak u reprezentaciju Italije 2018, ali je brzo bilo jasno da on više nije igrač koji može da pomogne nacionalnom timu.