Fudbal

NEKA VAS BUDE DESETINE HILJADA, NEKA HUMSKA BUDE PUNA! Poruka crno-belih pred derbi Superlige: Samo je jedna adresa!

Autor Mladen Šolak

Crno-beli uputili apel navijačima da dođu i podrže tim Igora Duljaja.

Izvor: FK Partizan/printscreen

Fudbalski klub Partizan ostvaruje sjajne rezultate ove jeseni i poziva navijače da dođu na stadion u Humskoj i podrže ekipu Igora Duljaja. Lider na tabeli u subotu dočekuje TSC na svom terenu od 18.30 časova i ima šansu da ostvari čak 14. prvenstveni trijumf u nizu i da zadrži bar šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Zvezdu.

Tim povodom, crno-beli su poslali poruku navijačima preko svojih zvezda. "Kad sam došao u Partizan, svi su govorili da je Partizan porodica i tradicija! Kako dani odmiču, razumem i zašto. Vi činite tu porodicu, a mi vam uzvraćamo pobedama na terenu", rekao je vezista Aldo Kalulu. Mateuš Saldanja je na brazilskom poručio: "Braćo, vaš aplauz me nosi! Želim da vas vidim i čujem na stadionu, želim da vas bude na desetine hiljada".

Srpski napadač Nemanja Nikolić takođe je pozvao crno-bele navijače. "Samim tim što dolaze, oni su 12. igrač, podrška i motiv više da se što bolje predstavimo. Oni su vetar u leđa i podrška koja nam omogućava da lakše ostvarimo pobedu".

"Zato postoji jedna adresa - Partizan, Humska 1", poručio je Bibras Natho. Pogledajte Partizanov poziv navijačima: