Fudbal

PARTIZANU JE LAKŠE JER NE IGRA EVROPU! Lazetić se javio pred meč u Beogradu: Šta reći o timu koji veže 13 pobeda?

Autor Nemanja Stanojčić

Žarko Lazetić oglasio se pred meč sa Partizanom u Beogradu.

Izvor: MN Press

TSC gostuje Partizanu u Beogradu (subota 18.30 časova) i želi da se pokaže u što boljem svetlu. Tim iz Bačke Topole pokušaće da iznenadi tim Igora Duljaja koji je u seriji pobeda i nalazi se na prvom mestu u Superligi. Svesni su težine zadatka pred meč u Humskoj.

Trener gostiju Žarko Lazetić ima samo reči hvale na račun protivnika. "Šta reći o timu koji veže 13 pobeda, osim da je veoma dobar. I kod kuće i na gostovanjima su pobeđivali, uglavnom ubedljivo, nekad iz preokreta čak i u poslednjim minutima. To govori o njihovom karakteru i motivaciji. Verovatno im pomaže to što ne igraju u Evropi i fokusirani su samo na prvenstvo. Spremamo se za ovaj najveći mogući izazov, nadamo se da ćemo biti konkurentni i da ćemo uspeti da pariramo. Presudni će biti dueli na sredini terena i videćemo kako ćemo se snaći. Činjenica je da mi najteže utakmice doživljavamo kao najveću priliku" rekao je Lazetić.

Ističe da je dobra stvar što je zbog reprezentativne pauze ekipa imala više slobodnog vremena za treninge i analize. "Uspeli smo da obradimo sve faze igre, posebno golove koje smo primali iz izgubljenih lopti, a to nam se događalo i protiv Partizana. Zadovoljan sam kako su momci trenirali tokom pauze. Dobri su i ofanzivno i defanzivno, tako da u Beograd idemo da se takmičimo i pokušamo da pobedimo. Znamo da moramo da budemo najbolji mogući i sreća je što smo konačno imali malo vremena da se pripremim i za ovu i za predstojeće utakmice. Ako uspemo da održimo kontrolu igre i pasova i što je najteže, da donosimo dobre odluke i ostanemo koncentrisani, mislim da ćemo biti na očekivanom nivou", dodao je Lazetić.

Osvrnuo se i na zdravstveni bilten. "Pred svaku utakmicu ima nekih problema. Đorđeviću je ispalo rame ide na operaciju i on je završio sezonu. Cvetinović je obnovio povredu, dok se Rakonjac i Stanić polako oporavljaju. Jovanović je propustio celu nedelju sa treninzima, ali Pantović je spreman. Svakako nam neće nam biti prvi put da rotiramo tim a da to na kraju ispadne dobro. Bitni su nam igrači koji su sasvim zdravi i sa njima ćemo se potruditi da sve tri utakmice koje nas očekuju u narednih sedam dana odigramo najbolje moguće", zaključio je Lazetić. TSC je trenutno treći sa 26 poena, dok je Partizan prvi sa 40, u prvom susretu je meč završen remijem (3:3).

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: