Iskreno!

ZVEZDA IMA ŠANSU DA PREOKRENE SEZONU! Počinju NAJVEĆI izazovi - Bahar zna šta treba da se menja!

Autor Dušan Ninković

Trener Crvene zvezde svestan značaja mečeva koji su pred njegovim timom.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u prvom meču nakon reprezentativne pauze gostuju Vojvodini u Novom Sadu, a taj meč mogao bi da bude izuzetno značajan za nastavak sezone. Aktuelni šampion nema prava na kiks u domaćem prvenstvu, pošto već zaostaje šest bodova za najvećim rivalom.

Trener Crvene zvezde Barak Barak ističe da je dobro upoznat sa kvalitetima Novosađana, kao i sa terenom na kojem će se igrati utakmica i koji bi mogao da bude problematičan. Po rečima Izraelca, Zvezda će morati da se prilagodi podlozi i da pobedi utakmicu na stadionu "Karađorđe".

"Poznajemo Vojvodinu veoma dobro. Reč je o ekipi koja je u formi i koja je u tom naletu savladala TSC u prethodnom kolu, a mi dolazimo u Novi Sad gde teren nije u sjajnom stanju, ali moramo da se prilagodimo i pobedimo utakmicu. Ne postoji druga opcija za nas", počeo je Bahar i osvrnuo se na igrački kadar: "Mislim da Olajinka neće biti spreman da sutra zaigra, ali se bolje oseća. Nadam se da će sledeće nedelje moći da pomogne. Što se tima tiče, videćemo posle treninga, ali većina igrača se dobro oseća, tako da će svi sem Olajinke moći sutra da pomognu."

Šef stručnog štaba Crvene zvezde istakao je i da se tokom reprezentativne pauze analiziralo, pa je on pronašao koje stvari treba da popravi ekipa u nastavku sezone. Kao što je nedavno rekao Nenad Milijaš, Zvezda ima priliku da preokrene sezonu, a Bahar veruje da je to moguće!

"Na pauzi sam otišao u Izrael da se vidim sa porodicom, to je bilo izuzetno važno za mene, ali sam analizirao i naše utakmice. Imam dosta zaključka, svestan sam šta treba da promenimo. Moramo da popravimo mentalni status igrača, pristup, kao i da prilagodimo taktiku. Sutra ćete imati priliku to da vidite, uprkos tome što nas čeka teška utakmica na lošem terenu", istakao je Bahar i najavio preokret sezone: "S jedne strane imamo teške utakmice u Superligi i Ligi šampiona, ali je pred nama šansa da preokrenemo sezonu. Čeka nas teška utakmica, kao i protiv Jang Bojsa, ali je to prilika da preokrenemo sezonu u našu korist."

BONUS VIDEO: