Fudbal

PARTIZAN PRIMI GOL SVAKI PUT KAD ON DODIRNE LOPTU! Ko je napadač koji je napravio PAKAO crno-belima u Humskoj!

Autor Mladen Šolak

Krilni napadač TSC-a Aleksandar Ćirković napravio je haos Partizanu u prvih 45 minuta derbija kola Superlige u Humskoj.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Spektakularan gol dao je Aleksandar Ćirković u utakmici Partizan - TSC. Pozajmljeni igrač Krila Sovjetov, pogodio je direktno iz kornera, poslavši loptu sa takvim "felšom" i tako visoko da je samo "propala" kraj leve stative gola Aleksandra Jovanovića. Iako zaista zvuči teško objašnjivo, ali čuvar mreže zaista nije mogao mnogo toga da uradi osim da prati kako lopta "upada" u njegovu mrežu nakon što je prethodno pogodila stativu.

Neverovatno zvuči da je TSC sva tri gola dao praktično na isti način - posle Ćirkovićevih centaršuta baš sa istog mesta. Kada god je postavio loptu stvorio je šansu ekipi Žarka Lazetića, a nakon što se on "upisao", golove su posle unapred osmišljenih minijatura postigli štoper Nemanja Stojić i vezista Milan Radin, bivši igrač Partizana.

Pogledajte kako je direktno iz kornera matirao golmana Aleksandra Jovanovića:

Ko je Aleksandar Ćirković (22)? Krilni napadač iz Smederevske Palanke došao je u TSC prošlog jula i bio je član mlade reprezentacije Srbije, u uzrastu do 21 godine. Fudbalski je ponikao u Admiri u Austriji i iz nje je 2021. godine stigao u srpski fudbal kada je potpisao za Mačvu. Posle kratke epizode u Šapcu vratio se sa pozajmice u Admiru, pa je potpisao za španski Gimnastik. Iz tog tima je u januaru 2022. došao u Voždovac, posle samo šest meseci je prešao u Krila Sovjetov i iz Rusije se prošlog leta vratio u Srbiju, a u Humskoj igra meč života.

Partizan je sigurno znao da je Ćirković u sjajnoj formi, jer je pre meča u Humskoj bio strelac i u prethodna dva kola, protiv Čukaričkog i Vojvodine, ali malo ko je mogao da očekuje da će Aleksandar ovako eksplodirati na teren lidera Superlige.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Ćirković
Izvor: YouTube/TV Arena sport