POGLEDAJTE!

BIVŠI FUDBALER OPLJAČKAN ISPRED "MARAKANE"! Krenuo kući, a onda mu uperili PIŠTOLJ u glavu - šok scene u Brazilu!

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte šokantne scene u Brazilu gde je napadnut bivši fudbaler.

Izvor: Twitter/Barras_LATAM/Screenshot

Bivšeg brazilskog fudbalera Freda (40) na ulicama Rija de Žaneira presrela je banda. Aktuelni sportski direktor Fluminensea, kluba koji je nedavno prvi put u istoriji podigao pehar Kopa Libertadores, napadnut je u kasnim večernjim časovima nakon što je održao sastanak na "Marakani" i krenuo kući.

Pri ulasku u automobil, nepoznati napadači su ga "zaskočili" i uperili mu pištolj u glavu, a Fred nije želeo da ulazi u bilo kakav sukob sa njima. Udalji se od automobila i verovatno po njihovoj naredbi legao na pod sa rukama iznad glave, nakon čega su, vidi se na snimku, lopovi ukrali njegovo vozilo. Pogledajte jeziv snimak, nakon koga je Fred pozvao policiju, ali i dalje napadači nisu uhapšeni.


Inače, pratillo ga je ukupno pet osoba - tri u belom automobili i dvojica "kontrolora" na motorima, koji su očigledno uspeli da izvedu ono što su zamislili. Podsetimo, Fred je legenda Fluminensea i drugi je najbolji strelac u istoriji kluba sa 199 golova, dok je u karijeri igrao još za Lion i neke druge brazilske klubove. Igrao je i na dva Mundijala sa Brazilom (2006. i 2014).

BONUS VIDEO: