Stiže novac!

POZNATI SRPSKI BIZNISMEN KUPUJE SUPERLIGAŠA! Video debakl na snegu, da li će uložiti novac?

Autor Dušan Ninković

Biznismen koji ima ogromno iskustvo u svetu fudbala spreman da uloži u Radnički iz Kragujevca!

Izvor: MN Press

Sprema se veliki posao u srpskom fudbalu - superligaš iz Kragujevca mogao bi da dobije novog vlasnika i to čoveka koji zna kako se upravlja velikim fudbalskim klubovima! Biznismen Milan Mandarić nalazi se u Kragujevcu i danas je u tom gradu gledao meč između Radničkog i Novog Pazara, a kako saznaje "MozzartSport", zainteresovan je i za ulaganje u klub!

Mandarić je u Kragujevcu mogao da vidi dinamičnu utakmicu koja se igrala po snegu, ali i debakl tima za koji je zainteresovan - Radnički je već do poluvremena kapitulirao dva puta jer Marko Obradović bio dvostruki strelac u 14. i 17. minutu. Novi Pazar ni u nastavku nije spuštao nogu sa gasa, pa su Sejduba Suma i Adem Ljajić postavili konačnih 4:0 za goste u Kragujevcu!

Američki biznismen srpskog porekla već decenijama je blizak fudbalu, ali na neobičan način - spaja ga sa poslom i ogromnim novcem koji se u današnjem sportu vrti. Počeo je kao suvlasnik klubova u SAD, zatim i kao deoničar u Standardu iz Liježa i Šarloa, a na kraju i kao vlasnik pojedinih klubova - Nice, Portsmuta, Lestera, Šefild Venzdeja i Olimpije iz Ljubljane!

Tokom prethodnih godina Mandarić se pominjao kao investitor u srpski fudbal, konkretno u Crvenu zvezdu i Vojvodinu, ali je odlučio da ne ulaže kapital u te klubove. Deluje da je sada zainteresovan i da bi Radnički iz Kragujevca mogao da ga privuče da konačno proba da i u srpskom fudbalu stvori neki rezultat vredan divljenja.

Ulaganje u Radnički ne deluje kao promašena investicija, posebno ako klub nastavi da raste narednih godina. Prethodne sezone pod komandom Dejana Joksimovića Kragujevčani su igrali plej-of Superlige, a u aktuelnom prvenstvu imaju odličan niz rezultata nakon što ih je preuzeo Feđa Dudić. Nedavno je najavljeno da će se u Kragujevcu graditi novi stadion koji će biti dom Radničkog, pa se čini da će u srcu Šumadije biti veoma zanimljivo za ljubitelje fudbala.

BONUS VIDEO: