Fudbal

EKSPLOZIJA - DUŠAN VLAHOVIĆ POGODIO U DERBIJU ITALIJE! Zatresao se stadion zbog Srbina, a on poslao poruku HEJTERIMA!

Autor Mladen Šolak

Srpski centarfor pogodio na startu derbija Juventus - Inter!

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Srpski golgeter Dušan Vlahović doveo je Juventus u vođstvo protiv Intera, u 25. minutu "Derbija Italije" u Torinu! Stadion "Stare dame" eksplodirao je kada je naš as zatresao mrežu nerazurai tako otvorio mesecima iščekivanu utakmicu, koju prati čitava zemlja!

"Pričajte, pričajte", gestikulirao je rukom Dušan nakon što je udarcem iz prve poslao loptu u mrežu na asistenciju Federika Kijeze. I na taj način Srbin je poslao poruku kritičarima, mada je najglasnija poruka bila lopta u mreži tima iz Milana, koju je švajcarski golman Jan Zomer mogao samo da gleda dok je odlazila iza njega!

Vlahović poslednja dva meseca nije bio strelac u Seriji A, nakon što je sjajno krenuo u sezonu sa četiri gola u prvih pet kola. Šest nastupa kasnije, uz dva meča koja je propustio zbog povrede leđa, Dušan je ponovo uradio ono što najbolje radi. 

Duel Juventusa i Intera nosi ogroman značaj, jer su nerazuri došli u dom torinskog velikana kao lideri i sa dva boda više od Juvea posle 12 odigranih kola. Pogledajte Vlahovićev gol protiv Intera:

Juventus Inter Dušan Vlahović
Izvor: YouTube/TV Arena sport
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: