STATUS

BAHARE, TEK SAD NEMA IZGOVORA! "Bolnica" u Jang Bojsu, PETORICA van tima pred meč sezone za Zvezdu!

Autor Milutin Vujičić

Evo kakva je situacija u Jang Bojsu pred meč sa Crvenom zvezdom u kome se odlučuje o učesniku nokaut faze Lige Evrope.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda u utorak od 21 čas igra "meč sezone" protiv Jang Bojsa u Bernu, a dobra vest za trenera Baraka Bahara je što će njegov protivnik biti znatno oslabljen. Prema informacija iz Švajcarske, trener Rafael Viki ima ozbiljne kadrovske probleme i neće moći da računa na čak petoricu manje-više standardnih fudbalera!

Zbog povrede stopala neće igrati Sedrik Iten, strelac drugog gola za Jang Bojs u Beogradu, Kastrot Imeri je obnovio povredo ligamenata i moraće na operaciju, Malik Deme je prijavio da ima probleme sa butnim mišićem nakon povratka u tim nakon reprezentativnog okupljanja u omladincima Švajcarske, dok je već duže vreme van stroja Lukaš Lakomi. Na sve to, Sandro Lauper ima "parne kartone" i neće igrati protiv Zvezde.

Sve ovo govori da Crvena zvezda mora da ostvari pozitivan rezultat u Bernu i da na taj način obezbedi plasman u nokaut fazu Lige Evrope, a danas ćemo znati i kakvo je stanje sa povredama u redovima srpskog šampiona. Prema dostupnim informacijama, samo bi Piter Olajinka trebalo da bude van stroja.

Podsetimo, Mančester siti i Lajpcig su već prošli dalje, dok Zvezda i Jang Bojs imaju po bod.

BONUS VIDEO: