AU!

NAJBOLJI UKRAJINAC SMUVAO RUSKINJU!? Drama zbog "zabranjene ljubavi", Mudrika napali jer ljubi Violetu! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Ukrajinski fudbaler Mihajlo Mudrik navodno je u vezi sa lepom Ruskinjom.

Izvor: Instagram/screenshot/violetta.bert/mmudryk10

Ukrajinski fudbaler Mihajlo Mudrik i dalje nije pokazao ništa od kada je zimus stigao u Čelsi iz Šahtjora u transferu vrednom oko 80 miliona evra, a sada je u centru pažnje i zbog stvari van terena. Razlog je što se navodno zaljubio u Ruskinju Violetu Bertu, zbog čega trpi velike kritike u svojoj zemlji - naravno zbog rata koji je počeo u februaru 2022.

Mudrik je Violeti komentarisao jednu objavu na Instagramu zbog koje su ga navijači uhvatili na delu, a iako u prvi mah deluje da ga je devojka iz Rusije "iskulirala" - čini se da se iza svega valja nešto više. Mudrik je obrisao sve objave na postovima lepe Violete, međutim navijači koji su to primetili sada joj na sve nove fotografije redovno kače fotografije i snimke najskupljeg ukrajinskog fudbalera. Pogledajte kako izgleda Ruskinja:

Ako su u vezi, njih dvoje to za sada pokušavaju da sakriju pošto je jasno da bi Mudrik izazvao burne reakcije u Ukrajini jer se zabavlja sa Ruskinjom, dok je pitanje da li bi išta bolje prošla i Instagram manekenka Violeta. Neki su otišli toliko daleko da su čak primetili da su bili na istim lokacijama.

Talentovani fudbaler iz Ukrajine, koji je ove sezone postigao dva gola za Čelsi, prethodno je kritikovan zbog svog stila života van terena i prekomerne upotrebe teretane. Prethodno je bio blizu transfera u Arsenal, ali je izabrao Čelsi zimus.

BONUS VIDEO: