PORUKA

PARTIZAN IZGUBIO 4:0, TO JE POVOLJAN REZULTAT! Bivši igrač i trener crno-belih osuo paljbu: "Zastrašujuća nemoć"

Autor Nemanja Stanojčić

Ivan GOlac oglasio se posle teškog poraza Partizana od TSC-a.

Izvor: MN Press

Partizan je doživeo ubedljiv poraz u Humskoj od TSC-a (4:0). Već posle 11 minuta igre bilo je 2:0 za goste, a u 49. minutu na semaforu je stajalo 0:4, a u završnici meča poništen je i peti pogodak ekipe Žarka Lazetića zbog ofsajda. Šta je pošlo po zlu za Igora Duljaja i njegov tim posle 13 uzastopnih pobeda?

Odgovor na to pitanje dao je bivši fudbaler i trener Partizana Ivan Golac. "Ne pratim srpski fudbal mnogo, za ozbiljne stvari daleko smo do Plutona, pa i dalje. Partizan je napravio seriju pobeda, nisam mnogo gledao, ali me zanimala utakmica protiv TSC-a, jer je to kao derbi. Ono što je Partizan pokazao na tom meču bila je zastrašujuća nemoć i taktička dezorganizacija. Tim iz Bačke Topole odigrao je baš onako kako bi trebalo protiv crno-belih", rekao je Golac za "Sportski žurnal".

Nastavio je zatim da objašnjava na šta tačno misli. "Raširili su Partizan, lopte su išle na bokove, zadnja linija je spora, a izašla je na centar!? Rezultat 0:4 je super, možemo da ga stavimo u kategoriju vrlo povoljnih. Mučna utakmica koju bi trebalo što pre zaboraviti", zaključio je Golac.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: