Spremni

DELIJE OKUPIRALE BERN - GRMI PESMA I ČUJE SE "ZVEZDA"! MONDO sa lica mesta, hiljade navijača krenulo na stadion! (VIDEO)

Autori Dušan Ninković Nikola Lalović

Nekoliko sati pred meč Crvene zvezde sa Jang Bojsom ulice Berna su "okupirane" navijačima crveno-belih. Od reportera MONDA iz Berna Dušana Ninkovića

Izvor: Mondo

Crvena zvezda od 20:45 igra meč sa Jang Bojsom u kome će verovatno rešiti svoju evropsku sudbinu, a u Bernu će crveno-beli tim pratiti veliki broj srpskih navijača. Oni su četiri sata pred meč okupirali ulice ovog švajcarskog grada i pokazali su da će biti velika podrška na stadionu "Vankdorf". 

Reporter MONDA sa lice mesta Dušan Ninković zabeležio je na ulicama četiri sata pred početak meča veliki broj navijača crveno-belih koji su pevali i skupljali su se kako bi krenuli zajedno na stadion. 

Utakmica počinje od 20:45, ali zbog bezbedonosnih provera i nekoliko prstenova provere moraće da krenu dosta ranije na stadion, a prve procene su da će Zvezdu pratiti oko 2.000 "Delija". Pogledajte kako su izgledali navijači Crvene zvezde na ulicama Berna: 

Crvenoj zvezdi će trebati još jedno "Čudo u Bernu" i pobeda kako bi osigurali treće mesto u grupi, a pred meč je naš reporter obišao stadion "Vankdorf"  i doneo utiske odatle, a mogli smo i da vidimo o čemu piše švajcarska štampa pred ovu utakmicu. 

(MONDO)

BONUS VIDEO: