Fudbal

ZVEZDA IZGUBILA OD JANG BOJSA! Švajcarci je nisu preskočili zbog Lukinog gola

Autor Mladen Šolak

Neuspeh klinaca crveno-belih u Bernu

Izvor: MN Press

Omladinci Crvene zvezde izgubili su na gostovanju Jang Bojsu u Ligi šampiona, rezultatom 1:2. Strelac za srpski tim bio je Luka Lečić u 86. minutu, kada je švajcarski tim u Bernu već vodio 2:0, dok su golove za Jang Bojs postigli Hugo Para u 18. minutu i Janis Luti u 71. Tim koji vodi legenda crveno-belih Nenad Milijaš tako je ostao na tri boda u grupnoj fazi, dok je Jang Bojs danas osvojio prva tri poena. Lider je Mančester siti sa 13 bodova, a drugoplasirani je Lajpcig sa 10.

Zvezda je jedinu pobedu u ove jeseni u omladinskoj Ligi šampiona ostvarila baš protiv večerašnjeg protivnika, u 2. kolu, kada je u Beogradu bilo 2:1 za crveno-bele. Nakon što je i drugi meč završen istim rezultatom, ali u korist Zvezdinog protivnika, važan podatak je i gol-razlika, koja je u ovom trenutku na strani Beograđana. Crveno-beli su u dosadašnjih pet utakmica dali šest golova i primili 11, a Jang Bojs je postigao četiri i primio 13. Ono što jeste problem je da su Švajcarci čak sedam golova primili u utakmicama protiv mladih igrača Sitija (0:4 i 0:3), koji će u sledećem kolu u decembru gostovati u Beogradu.

  • Stadion: “Arena Tun”.
  • Sudija: Edgars Malcevs.
  • Strelci: Para u 18. i Luti u 71. minutu za Jang Bojs, a Lečić u 86. minutu za Crvenu zvezdu.
  • Žuti kartoni: Dema (Jang Bojs), Milosavljević, Šljivić, Gojkov, Petrović (Crvena zvezda).
  • Jang Bojs: Bajrami, Murit, Ademi, Henčoz, Sejler, Dema, Borges (od 64. Etoski), Jost, Para (od 46. Mendes), Rufener (od 86. Tremonci), Liti.
  • Rezerve: Braher, Jungo, Jetzer, Tremonci, Mendes, Munger, Etoski.
  • Crvena zvezda: Draškić, Vukičević, Milosavljević, Stojsavljević (od 83. Lečić), Gojkov (od 77. Vidojević), Miranović (od 46. Cvetković), Šljivić, Avdić (od 46. Petrović), Maksimović, Vukojević, Markočević (od 46. Bubanj).
  • Rezerve: Višnjić, Vidojević, Lečić, Petrović, Cvetković, Radujko, Bubanj.

BONUS VIDEO: