Fudbal

NADALI SE DRUGOM MESTU, A EVO KAKO SMO ZAVRŠILI! Dragović slomljen, a biser Zvezde surovo iskren - Ne sme ovako u LŠ!

Autor Nikola Lalović

Vladimir Lučić i Aleksandar Dragović bili su vidno razočarani ishodom ovogodišnjeg nastupa Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Crvena zvezda je poražena od Jang Bojsa na gostovanju 2:0 (2:0) i tako je šampion Srbije praktično završio takmičenje u Evropi ove sezone. Ostaje meč sa Mančester sitijem na "Marakani" u poslednjem kolu Lige šampiona, ali on nema nikakav takmičarski značaj. Posle takvog razvoja događaja kapiten i jedan od najiskusnijih u timu crveno-belih Aleksandar Dragović bio je vidno razočaran. 

"Pa jeste, sad je gotovo imamo još jednu utakmicu protiv Sitija. Da probamo da pobedimo za naše navijače. Imali smo toliko šansi, ne mogu da se setim da smo ove sezone na nekom meču imali toliko prilika. Mislim da smo generalno igrali jako dobru utakmicu, imali smo šest-sedam velikih šansi. Oni su nam dali dva gola iz prekida. Mogli smo posle pet minuta da vodimo 2:0, ali tako je u fudbalu kada ne iskoristite svoje prilike. Kažete moralo je mnogo bolje? Pa nismo dali golove, ali po meni mogli smo da pobedimo. To je tako, ako ne daješ primiš i sada moramo da se fokusiramo na ligu", istakao je Dragović. 

Posle njega je u miks zonu stao i mladi Vladimir Lučić koji nije bežao od odgovornosti i istakao je da se ekipa nadala ne samo prolasku u Ligu Evrope nego možda i drugom mestu u grupi!

"U prvom poluvremenu nije bila rešena, ali su uspeli da stvore veliku prednost iz naših propuštenih šansi. Ne sme to da se dešava u Ligi šampiona. Naravno da nismo očekivali da ispadnemo, nadali smo se i drugom mestu, a vidite kako smo završili. Ostaje jedna velika žal...", rekao je Lučić. 

BONUS VIDEO: