KRAJ!

RODILA NEJMARU DETE PRE MESEC DANA, PA GA OSTAVILA: Imali posebnu "se*s klauzulu", a fudbalera ni to nije spasilo!

Autor Milutin Vujičić

Bruna je potvrdila da više nije u vezi sa Nejmarom.

Izvor: Instagram/screenshot/brunabiancardi

Samo mesec dana pošto je Nejmar postao otac, njegova devojka i majka deteta Bruna Bjankardi je saopštila javno da su njih dvoje raskinuli. Lepotica nije navela razlog za rastanak, ali se vrlo lako može naslutiti o čemu se radi pošto je njihova veza već mesecima unazad bila veoma turbulentna. Nejmar je prevario svoju partnerku dok je bila trudna, potom se izvinjavao i plakao na društvenim mrežama, ali verovatno u cilju da porođaj protekne bez ikakve drame - Bruna se pomirila sa fudbalerom i odlučila zatim da ga "šutne" kada donese dete na svet.

"Ono je privatna stvar, ali pošto me stalno povezuju sa raznim vestima, sumnjivim stvarima i šale se na moj račun, moram da vas obavestim da ja nisam u vezi. Mi smo Mevini roditelji i to je razlog našeg odnosa. Nadam se da me više nećete povezivati sa takvim vestima i tračevima. Hvala", napisala je 29-godišnja influenserka iz Brazila.

Nezvanično, Nejmar je više puta prevario Brunu. čak je i posle njenog porođaja bio uhvaćen sa dve devojke na žurki, dok je čak nemački tabloid "Bild" objavio da ovaj par ima i poseban ugovor. Preciznije, postoji "se*s klauzula" koja navodno dopušta Nejmaru da flertuje i spava sa drugim ženama. Ako ima istine u tome, definitivno Bruna nije želela da trpi nakon što je u medijima bila "bombardovana" zbog Nejmarovog zanemarivanja.

"Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osećam potrebu da to uradim i ovako, javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno. Ne mogu da zamislim sebe bez tebe, ne znam da li će ovo da donese rezultat, ali danas želim da budeš sigurna da hoću da probam. Naš cilj će prevagnuti, naša ljubav prema detetu će pobediti, naša ljubav koju imamo jedno prema druogm će nas ojačati", napisao je Nejmar nakon što je uhvaćen u prevari, a nekoliko nedelja kasnije doživeo je tešku povredu u dresu Al HIlala zbog koje je završio sezonu.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)