Uh...

CIRKUS - GOLMAN OD 55.000.000 PRIMA GOLOVE "KROZ UŠI": Cela Evropa mu se smeje, izbaciće Junajted iz Lige šampiona!

Autor Nikola Lalović

Andre Onana teško da je bio baš najbolja kupovina Mančester junajteda...

Izvor: YouTube/Printscreen/Arena Sport TV

Odrekao se Mančester junajted kako iskusnog Davida De Hee tako i izdanka svoje omladinske škole Dina Hendersona kako bi za 55.000.000 evra kupio Andrea Onanu. I prošli su kao bosi po trnju, bar za sada. 

Kamerunac koga dobro pamtimo jer je pred meč sa Srbijom na Svetskom prvenstvu u Kataru izbačen iz ekipe sada je u duelu sa Galatasarajem nastavio da prima kiks golove i koštao je Junajted važnih bodova u Ligi šampiona. Na kraju je bilo 3:3, od čega su dva gola direktno njegova krivica, a i kod trećeg je morao bolje. 

Prvo ga je u 28. minutu Hakim Ziješ uhvatio na pogrešnoj nozi. Iz slobodnog udarca je probao, šutirao pravo na gol i to tako da je loptu uputio tamo gde su bila dvojica igrača Galatasaraja. To nije predvideo Onana i bukvalno se jedva pomerio kod ovog pogotka!

Već u 43. minutu primio je drugi gol, ali je na njegovu sreću bio u ofsajdu Mauro Ikardi, a onda je u 62. minutu usledio najveći kiks. Primio je gol iz slobodnog udarca, opet od Hakima Ziješa, ali je ovoga puta Marokanac centrirao! Lopta je stigla do Onane, a on ju je ispod ruke pustio u gol! Pogledajte kikseve Onane:

Galatasaraj - Mančester junajted 3:3
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Ni reakcija kod izjednačujućeg gola Karema Akturkoglua za 3:3 kada nije pokrio bliži ugao nije bila za pohvalu, pa je pitanje da li je transfer Onane bio velika greška? Sa druge strane Inter je uzeo novac, a onda doveo iskusnog Jana Somera koji brani odlično. 

Posle novih kiksevva kamerunskog golmana i remija sa Galatasarajem vrlo je blizu ispadanja iz Evrope Junajted. U toj grupi je Bajern prvi sa 13 bodova, drugo mesto dele Kopenhagen i Galatasaraj sa pet, a Mančester junajted je sa četiri poslednji. U poslednjem kolu "đavoli" dočekuju Bajern i pobeda im ne znači puno ukoliko Kopenhagen i Galatasaraj ne odigraju nerešeno!

(MONDO, N.L)

BONUS VIDEO: