NAHVALI IH

ZVEZDA IMA SJAJNE IGRAČE, POPUT ŠERIFA! Šampion ranjen dolazi u Kruševac, a pljušte pohvale: Pogledajte te igrače...

Autor Milutin Vujičić

Vladimir Gaćinović pun lepih reči za Crvenu zvezdu pred međusobni duel.

Izvor: MN Press

Srpski trener Vladimir Gaćinović uspeo je da razmrda Napredak od kada je seo na klupu Kruševljana, a nada se da će uspeti da uzme i prvi "veliki skalp" već u nedelju (15.00) kada u grad dolazi Crvena zvezda. Nadaju se da bi eliminacija srpskog šampiona iz Evrope mogla da bude njihova šansa, ali ističu da su svesni i toga da se renomiran protivnik poput njih, vrlo brzo oporavi...

"Zaista ono što su činili u poslednjih pet-šest godina to je za anale i za istoriju i na takav način prihvatamo ovu utakmicu", kazao je Gaćinović i osvrnuo se na svoju ekipu: "Ono što je nama ostalo je da se spremimo na najbolji mogući način. Raduje me da su igrači u dobrom raspoloženju, u dobroj formi, dobro prihvataju zahteve. Ono što je posebno bitno je da im ja izuzetno verujem. Bez obzira što nam fale neki igrači koji su nam, onako, u ovom momentu vrlo bitni raduje me isto tako da se neki igrači vraćaju, tako da očekujem da ćemo se predstaviti u dobrom svetlu".

Gaćinović dodaje i da je "nebitno ko igra za Zvezdu" jer imaju roster od dva tima, a da je individualni kvalitet toliko visok da nema potrebe da razmišlja ko će na teren: "Imaju igrače poput Krasoa, Olajinke, Endiaja, ne znam u kakvom stanju je Mića Ivanić, jer izašao u poslednjoj utakmici, ali jednostavno oni imaju toliko igrača da mogu da igraju na tri fronta bez problema. Tako da ćemo mi morati da budemo u pravom svetlu, i manje da se orijentišemo na njih".

"Naravno, moraćemo da nađemo neki protivrecept za njihove dobre strane i da istaknemo naše dobre strane kao što je to bio slučaj u poslednjim utakmicama", zaključio je Gaćinović i dodao da bez obzira na kiks - očekuje da će se Zvezda vratiti na pravi kurs veoma brzo.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)