OGLASIO SE

VRATIO SE LALATOVIĆ, A GOLUBOVI "POLETELI" - 2/2! "Dobro samo 25 minuta... Navikli da se vraćaju u odbranu!"

Autor Milutin Vujičić

Nenad Lalatović je došao i do druge pobede sa Spartakom, ali nije zadovoljan kako je njegova ekipa izgledala u većem delu utakmice.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Nenad Lalatović je seo na klupu Spartaka i to je odmah donelo boljitak klubu sa severa Bačke. Subotičani su danas vezali drugu uzastopnu pobedu u Superligi od dolaska Lalatovića, pa je nakon IMT-a, identičnim minimalnim rezultatom "pao" i Radnik (1:0). Jedini gol na meču postigao je Miloš Tošeski u 13. minutu, a potom nismo videli mnogo fudbala u Subotici, pre svega zbog guste magle koja se nadvila nad terenom.

Na kraju, Radnik je pokušao da "pritisne" Subotičane, ali čak ni kada su imali igrača više u poslednjih nekoliko minuta, zbog isključenja Vidakovića, nisu mogli do izjednačenja. Međutim, iako je osvojio maksimalnih šest bodova, Lalatović traži od svojih igrača još više.

"Zadovoljan sam samo pobedom. Odnosno, zadovoljan sam sa samo prvih 25 minuta. Do trenutka kada nisam došao u Spartak, navikli su da se vraćaju nazad, mora da im pređe u naviku da igraju onako kako ja želim, da igraju visok presing. Važno je da nismo primili gol, osvojili smo šest od šest bodova, međutim igrom ne mogu da budem zadovoljan. Odnosno, samo prvih 25 minuta je bilo dobro", naglasio je Lalatović za "TV Arena Sport".

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)