UH...

KAD NEĆE - NEĆE! Dupli promašaj Vlahovića sa PENALA, golman Monce ga skroz pročitao! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Dušan Vlahović promašio penal protiv Monce.

Izvor: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Dok su Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović zaista briljirali protiv tima Kristijana Ronalda, na terenu je bio još jedan reprezentativac Srbije. Nažalost, Dušan Vlahović nije imao (za sada) sreće da postigne gol za Juventus u prvom poluvremenu protiv Monce pošto je u 11. minutu promašio jedanaesterac.

Ne samo da je Di Gregorio pročitao i odbranio šut Dušana Vlahovića sa "kreča", nego je odbranio i njegov "popravni". Vratila se lopta Vlahoviću na osam-devet metara, odakle je mogao neometan da je ubaci u mrežu, međutim odskočila je nezgodno pred njim i na terala je srpskog napadača da improvizuje, tako da je Di Gregorio potom levom rukom uspeo da izbaci loptu. Već kod trećeg pokušaja, nije bio ni blizu... Pogledajte promašaj Dušana Vlahovića:

Dušan Vlahović promašio penal
Izvor: YouTube/Arena sport

Srećom, veći iz kornera koji je usledio posle toga - Juventus je došao do vođstva. Mladi fudbaler Hans Nikolus i Kavilja je izveo udarac iz ugla, a tamo je pronašao Adrijena Rabioa koji je bio najviši u skoku. Ovoga puta Di Gregorio nije uspeo da sačuva svoju ekipu, kao kada je bio suočen sa Vlahovićem.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)