Lepotica

KO JE LEPOTICA KOJA ODREĐUJE SUDBINU SRBIJE NA EURU? Rođena u državi koja ne postoji, Ana je gledala sa Švajnijem! FOTO

Autor Nikola Lalović

Ester Sedlaček je zapala za oko ljubiteljima fudbala pošto je vodila žreb za Euro 2024. godine zajedno sa Pedrom Pintom.

Izvor: TV Arena sport 1/Screenshot

Na Pedra Pinta smo navikli na UEFA događajima i žrebovima, ali je mnogima za oko zapala lepotica koja je bila pored poznatog Portugalca tokom žreba za Euro 2024. godine. Dok smo čekali da vidimo ko će igrati sa Srbijom na takmičenju u Nemačkoj lepa novinarka je vodila program i plenila izgledom i pojavom. 

Ime joj je Ester Sedlaček, rođena je 1985. godine u Berlinu, ali u državi koja više ne postoji. Ova lepotica koja je vodila program u Hamburgu je rođena pre pada Berlinskog zida, a rođena je u Istočnom Berlinu, tada delu Istočne Nemačke, države koja ne postoji od od 3. oktobra 1990. godine. 

Odrasla je bez oca, koga je upoznala tek kada je napunila 16 godina, a završila je političke nauke i komunikologiju na univerzitetu u Hagenu. Nije joj novinarstvo bila prvo zaposlednje jer je predavala engleski u dalekoj Šri Lanki, ali je ova profesija za koju se školovala ipak vukla. Krenula je sa regionalnih televizija, a onda je uspela da se probije na najveću scenu! Pogledajte kako izgleda Ester Sedlaček:

 Otišla je na audiciju za poznatu televiziju "Skaj" i tu prošla među hiljadama drugih kandidata i kandidatkinja. Počela je da radi na prenosima nemačke Bundeslige, "cvajte" i nemačkog kupa i vrlo brzo se probila. Radila je i prenose drugih sportova, čak je vodila programe i na nekim muzičkim festivalima, a trenutno stiže čak i u Keln gde na televiziji "ARD" vodi jedan kviz.

Sada je vodila program na žrebu za Evropsko prvenstvo, a 2022. godine je zajedno sa mužem naše proslavljene teniserke Ane Ivanović Bastijanom Švajnštajgerom vodila emisiju o Svetskom prvenstvu. Koliko je to dobro uradila govori i naslov iz novina "FAZ" - "Ester Sedlaček ima sve!"

Što se tiče ljubavnog života, ni tu nije mogla bez fudbala. Jedno vreme 2013. godine bila je u vezi sa nemačkim golmanom Kevinom Trapom, a od 2019. godine je u braku sa jednim nemačkim biznismenom. Sa njim je 2019. i 2021. godine dobila dvoje dece - sina i ćerku.

(MONDO, N.L)

BONUS VIDEO: