Ovo nas čeka

OVO JE RASPORED SRBIJE NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Prvo najteži meč, a sve se rešava na čudu od stadiona!

Autor Nikola Lalović

Reprezentacija Srbije će imati težak posao na Evropskom prvenstvu 2024. godine, a evo kakav je raspored "orlova" na ovom takmičenju.

Izvor: MN Press

Lepotica Ester Sedlaček je zajedno sa fudbalskim legendama odredila sudbinu Srbije na Evropskom prvenstvu 2024. godine. Smešteni smo u grupi C, sa ekipama Slovenije, Danske i Engleske! To znači da ćemo igrati u Gelenkirehenu i Minhenu, a prvi meč je na programu protiv najtežeg rivala! 

Naš tim će takmičenje početi na"Areni Auf Šalke" u Gelzenkirehenu 16. juna 2024. godine protiv Engleske, a tu ćemo nominalno biti domaćini. Istog dana igraju Slovenija i Danska u "MHP Areni" u Štutgartu. U drugom kolu četiri dana kasnije Srbija će igrati 20. juna protiv Slovenije na "Alijanc Areni" u Minhenu, a treći meč će biti na programu 25. juna 2024. godine protiv Danske, takođe na "Alijanc Areni". 

Dalje prolaze tri najbolje selekcije iz grupe, a naš tim će imati priliku da se u mečevima sa Slovencima, Dancima i Englezima izbori za nokaut fazu ovog takmičenja. Kako god da se završi prvi meč koji će naš tim igrati u Gelzenkirhenu sva je prilika da će nam se sudbina rešavati na "Alijanc Areni", jednom od najskupljih i najmodernijih stadiona na svetu. 

Ovo je raspored Srbije na Evropskom prvenstvu 2024. godine: 

  • Srbija - Engleska, 16. jun, Gelzenkirhen
  • Slovenija - Srbija, 20. jun, Minhen
  • Danska - Srbija, 25. jun, Minhen

(MONDO, N.L)

BONUS VIDEO: