Problem!

STRAŠNI PROBLEMI ZA ZVEZDU I BAHARA: Pola tima ne putuje na meč Superlige!

Autor Dušan Ninković

Crvena zvezda će imati velikih problema da sastavi tim za gostovanje u Kruševcu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 15:00 igraju u Kruševcu meč 17. kola Superlige, a izraelski trener Barak Bahar imaće ogromnih problema da sastavi tim za taj meč! Nekoliko veoma važnih fudbalera neće putovati na gostovanje koje crveno-belima može da bude veoma važno za šampionsku trku.

Zvezda u Kruševcu neće moći da računa na kapitena Aleksandra Dragovića, zatim iskusne Nemanju Milunovića, Milana Rodića i Aleksandra Kataija, kao i na mladog Marka Stamenića. Sva petorica su bolesni i neće otputovati sa ekipom u Kruševac, a pod znakom pitanja je i Mirko Ivanić koji zbog povrede sigurno neće početi meč, a ostaje da se vidi da li će šansu dobiti u nastavku susreta.

Desetkovani tim Baraka Bahara i dalje je favorit u meču protiv jednog od najslabijih timova Superlige, ali sada se otvara prostor da se neki drugi fudbaleri dokažu na meču koji Zvezdi mnogo znači. Pobeda Partizana nad Vojvodinom (3:1) - golovima Gajasa Zahida i Mateuša Saldanje u samom finišu - ponovo je donela crno-belima šest bodova prednost, pa aktuelni šampion Srbije nema pravo na kiks protiv Napretka.

Podsećamo, Crvena zvezda ima veoma gust raspored posle meča u Kruševca - naredne srede igra protiv Radničkog iz Niša u Kupu Srbije, zatim prvenstveni meč protiv lučanske Mladost, pa dočekuje Mančester siti u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona. Nakon toga crveno-beli gostuju Spartaku iz Subotice i Nenadu Lalatoviću, a zatim i Partizanu u odloženom meču devetog kola Superlige.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: