Bravo!

LUKA JOVIĆ POSTIGAO GOL ZA MILAN! Čekao dva i po meseca, pa uhvatio volej! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski napadač Luka Jović zatresao mrežu u dresu Milana, u Seriji A.

Izvor: Arena sport/screenshot

Srpski fudbaler Luka Jović (25) postigao je prvi gol u novoj sezone italijanskog prvenstva - napadač Milana ponovo je bio starter u ekipi Stefana Piolija, a ovog puta je iskoristio šansu pogotkom u finišu prvog dela meča protiv Frosinonea. Jović je iskoristio smušenost gostujuće odbrane i volej udarcem sa peterca zatresao mrežu.

Akcija Milana dugo je trajala, prebačena je sa levog na desni bok, a nakon centaršuta koji nije bio upućen ka Joviću lopta je ipak stigla do srpskog napadača. Luka je odlično pratio akciju i lošu reakciju gostujuće odbrane, pa je ostao usamljen na petercu, gde mu je lopta pala tačno na nogu - uhvatio je volej i rutinski postigao svoj prvi gol u dresu slavnog kluba! Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsećamo, Luka Jović trenutno koristi to što je jedini klasičan napadač na kojeg Pioli može da računa, ukoliko ne računamo Frančeska Kamardu koji ima tek 15 godina. Srpski napadač bio je starter na prethodnom meču Serije A protiv Fiorentine, gde je Milan izborio penal nakon njegove asistencije, a sada je doprinos prednosti slavnog kluba još primetniji. Ovako je slavio prvi pogodak za Milan:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: